Del Priorat… al Sant Jordi

Segona reunió de l’Assemblea Nacional Catalana al Priorat

Acabem de fer la segona reunió de l’assemblea Priorat per la Independència. L’hem fet aquest dissabte de 19.00 h a 21.00 h a l’Ajuntament de Falset. Agraïts. També hauríem pogut anar al Casal Carrasclet, però la confirmació ens va arribar quan ja havíem acordat la sala municipal. Un altre dia hi serem. Ens agrada canviar de pobles, de sales, d’ambient. A l’Assemblea Nacional Catalana tothom hi és benvingut, i volem ser acollits a tot arreu, també.

Hi ha hagut tres noves incorporacions, de Falset mateix. Benvinguts, Agustí, Jordi i Mònica!

A la reunió hem parlat d’estendre el missatge de l’Assemblea Nacional Catalana arreu. Porrera constituirà la seva assemblea territorial aviat: Porrera per la Independència. Enhorabona. Els Guiamets s’han interessat per presentar l’ANC als veïns del poble sota els auspicis de Guiametans per l’Ateneu. Aviat en tindreu notícies.

A més del web i del bloc aviat disposarem de Facebook i Twitter.

Hem fet un repàs del que ha estat, és i vol ser  l’Assemblea Nacional Catalana. Dissabte prop de 7.000 persones  discutiran i aprovaran els estatuts,el Reglament de Règim Intern i el Full de Ruta per als pròxims dos anys, els que falten per començar a fer realitat (2014) el somni de la independència. Tot i que ens hi hem posat tard, a la reunió fundacional de l’Assemblea Nacional Catalana hi haurà socis del Priorat.

Hem tingut temps de llegir discutir i votar algunes de les esmenes a la proposta d’Estatuts i de  full de ruta, a mode de prèvia del que caldrà fer dissabte que ve al Palau Sant Jordi.

Si vols saber més sobre l’Assemblea Nacional Catalana

Si vols assistir a l’acte fundacional de l’ANC al Sant Jordi

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s