I del Sant Jordi… al Priorat. Els temps estan canviant

Avui hem estat al Palau Sant Jordi. Hi hem anat per constituir formalment (estatuts, reglament de règim intern) l’Assemblea Nacional Catalana. També hem aprovat un pla per compartir una mateixa direcció de treball. En diem full de ruta. La pròxima convocatòria general serà l’11 de setembre de 2012, també a Barcelona. Apunteu-ho a l’agenda. Hi volem ser per reclamar la independència. Sense embuts. Sense confusió. Abans, durant la primavera i l’estiu, enfilall d’actes a tots els pobles de Catalunya, també al Priorat, per estendre els arguments i donar a conèixer el pla: el 2014 volem haver-nos pronunciat a les urnes per la independència i iniciar el procés de secessió. Sí, sí, tal com sona.

En dos anys hem de fer evident que som una majoria els qui hem arribat a la conclusió que lliures d’Espanya viurem millor. Amb més possibilitats per desenvolupar allò que vulguem. No serà fàcil. Primer, acabar de reunir els convençuts. Després, convidar els indecisos. Ho hem de fer amb intel·ligència, amb respecte i amb determinació.

Aquest matí, a Barcelona, al Sant Jordi, un militant històric i representatiu d’Iniciativa per Catalunya-Verds al nostre territori ens confessava que el federalisme és impossible a Espanya i que cal explorar la via unitària cap a la independència. Ahir, Jordi Pujol la beneïa. Els temps estan canviant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s