Diguem prou! Passar de la paraula al fet

L’Andreu i la Maria, empresaris de l’hostaleria a Siurana,  han explicat durant tres mesos per tot Catalunya el seu projecte: Insubmissió fiscal a l’Estat Espanyol. Pagar impostos sí, però a Catalunya. El dijous 12 d’abril,  juntament amb vuit empresaris més,  van fer efectiu el primer pagament trimestral de l’IVA al compte de l’Agència Tributària Catalana. A partir d’ara ho faran així. Els diners per als afers públics, en mans del nostre govern.

El dia 14 van fer un acte públic a la Renaixença de Cornudella de Montsant. Una sala plena per homenatjar els protagonistes i l’equip i entitats que els han donat suport. Que coneguéssim, entre el públic hi havia  els alcaldes de Cornudella, Josep M. Castán, el de la Vilella Baixa Jordi Sabaté; el de Vilaplana, tomàs bigorra; el regidor de Porrera, Jonàs Macip; el diputat Sergi de los Ríos, i representació de  Priorat per la Independència (nosaltres!), Reus per la Independència, Òmnium Baix Camp, entre altres.

La lluita per la independència necessitarà més gestos valents, compromesos i intel·ligents com els de l’Andreu i la Maria. Tenen el nostre suport, és clar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s