Capçanes i els Guiamets: creix l’interès per l’ANC

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Dissabte  Capçanes i diumenge els Guiamets van ser dues  bones mostres de l’esperit que mou l’Assemblea Nacional Catalana:  generositat, determinació, rigorositat  i obertura de mires. El còctel perquè el moviment per la independència sigui eficaç, unitari i veritablement popular, és a dir, de la majoria.

A Capçanes seixanta persones es van reunir al  local municipal de la Pedrera convocats pel grup local de Priorat per la Independència. Molt bona organització, vídeo de lipdub per la Independència, participació dels joves (interpretació musical, lectura de poemes, suport tècnic…), exposició  d’arguments a càrrec de membres del Secretariat Nacional de l’Assemblea i de Priorat per la Independència, i espai per al debat (“Un altre referèndum, cal?” “Hem d’aconseguir una majoria social i després fer-la manifesta.” “El referèndum és gairebé imprescindible per aconseguir el reconeixement internacional”) i la conversa distesa amb l’escalf del vi de la terra.

Diumenge als Guiamets també una seixantena de persones van acudir a l’acte organitzat dins la programació de Guiametans per l’Ateneu i Priorat per la Independència. La sala municipal condicionada per a l’acte que va començar amb el vídeo recopilatiu del moviment de les consultes populars als diversos pobles del Priorat, elaborat pels companys de Porrera per la Independència. Lectura d’un poema, presentació, parlaments i debat. “I com ho fem perquè els partits apostin ja clarament per la independència?” “Si empenyem, els partits es mouen. Ja hi ha els primers senyals”. La gent, contenta i esperançada. Un èxit d’organització i de participació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s