Reunió a Bellmunt del Priorat, la primera a l’aire lliure

Aprofitant que el temps ho permet ens vam trobar en un pati de Bellmunt gent de Falset, Gratallops (el Jaume s’ha afegit a la colla: benvingut!), la Vilella Baixa, Capçanes, Bellmunt i Marçà.

Vam revisar l’estat dels contactes per a les presentacions de Priorat per la Independència – Assemblea Nacional Catalana. La Bisbal de Falset serà el pròxim poble que organitzarà un acte de presentació el dissabte 9 de juny. Després la Vilella Baixa el 15. El 16 (o com a alternativa el 29) podria ser a Falset i el 17 a Gratallops. Hi ha contactes per fer presentacions també a Bellmunt i el Molar (Josep Maria); la Figuera, Ulldemolins, la Morera, Torroja, el Masroig, Poboleda (Roger). Ens comprometem a fer-ne al Lloar (Mònica), Cornudella i Cabassers (Roger). Quedaria pendent la Torre de Fontaubella i Margalef.

S’apunta la necessitat d’organitzar actes amb grups de música, per exemple,  que puguin atraure sectors i persones que fins ara no s’han acostat a l’ANC, .

Es va parlar de la necessitat de preparar l’acte de Falset. Es parla de convidar alguna persona amb ganxo, mediàtic o de prestigi intel·lectual, artístic, ciutadà, etc., preferentment vinculada al Priorat.  Roger farà els primers contactes per demanar-ho al Lluís Llach. Es proposa que la presentació  es faci el dia 16 de juny o, alternativament, el 29 de juny a l’Ajuntament. Divendres 25 de maig es convocarà una reunió amb la gent de Falset per preparar l’acte.

Vam passar revista dels ajuntaments adherits a Municipis per la Independència. Ja en són vuit a la comarca.

Vam parlar de la parada de la Fira del Vi . Es van fer contactes amb gent de la comarca i amb força gent de fora que ens visitaven. Vam passar els comptes. Es van vendre 14 estelades, 12 clauers, 14 samarretes, 5 llibrets de Diem prou i dues auques. Finalment vam tenir un benefici de 137 euros. S’ha comprat material per poder oferir en els actes que es facin. Tenim en propietat: 8 estelades, 8 clauers, 5 xapes, dues samarretes i dos llibrets del Diem prou.

Continuarem la feina d’afegir nous suports a la causa de l’estat propi.

Salut.

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s