L’Assemblea Nacional Catalana i les Nacions Unides a la Bisbal de Falset

L’Enric Masip va preparar molt bé l’acte de dissabte a  la Bisbal. Hi va incloure el parlament de Pau Casals a l’ONU i l’himne (censurat?) que va compondre per a la institució.  (Si mai us convé animar l’esperit mireu-vos el vídeo següent. El discurs patriòtic comença al minut 4.30. Fa esborronar. )

Jaume Marfany va explicar què és l’Assemblea, quin objectiu té i com pensa aconseguir-lo. Roger Tarradas i Josep M. Fort el van acompanyar per animar la gent del territori a sumar-se a Priorat per la Independència.

El debat va ser animat: “Voleu dir que no fem massa festes? (referint-se als actes de la pròxima Marxa cap a la Independència). “Voleu dir que és possible això de tenir un estat propi?”. “Cal explicar la realitat,  no enganyar”. “Aquí s’acabaria malament, això de la independència”. “I Barcelona que s’hi ha sumat als municipis per la independència”.?

Els companys de l’assemblea van aclarir els dubtes i van explicar la situació: només si ho volem podrem aconseguir-ho. Amb dificultats. Però voler-ho i ser la majoria és condició necessària.  No valen excuses sobre què diran i què faran els altres. Depèn exclusivament de naltros posar-nos en condicions d’iniciar decididament el procés de secessió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s