Dissabte 8 eleccions al Secretariat Nacional de l’Assemblea

Eleccions al Secretariat Nacional. Dissabte 8 de juny a Reus. De 10.00 a 14.00 h al local d’Òmnium Cultural / Reus per la Independència   Raval de Santa Anna 2, (tocant a la plaça de Prim).

En no haver organitzat seu electoral pròpia, els associats de l’ANC del  Priorat que vulguem exercir el vot ens haurem de desplaçar a Reus. En aquestes eleccions, tenen dret a vot només els socis de ple dret. Si voleu saber si esteu al cens cliqueu aquí. Cal portar un document d’identitat amb fotografia.

Els socis ja saben, perquè han rebut directament aquesta informació de la Secretaria Nacional de l’ANC, que hi ha hagut un procés amb impugnacions de diversa índole perquè hi havia associats que consideraven que algunes candidatures no es podien presentar. Després d’un procés d’arbitratge i d’un laude han quedat finalment establertes.

Les candidatures de la nostra regió (Alt i Baix Camp, Conca de Barberà. Priorat i Tarragonès), 3 membres que han de formar part de la representació territorial (50 membres ), les trobareu aquí.

Les candidatures de representació nacional (han de sortir 25 membres) les trobareu aquí.

Animem a tothom que pugui que voti.

ALTRES TEMES

CONCERT PER LA LLIBERTAT. 29 de juny al Camp Nou

L’Assemblea Nacional Catalana, juntament amb Òmnium Cultural, organitzen un macro-concert per al proper dissabte 29 de juny al Camp Nou de Barcelona. Enguany fa 25 anys de l’històric concert de Lluís Llach al Camp Nou. Doncs bé, en Lluís tornarà a fer, excepcionalment, acte de presència, però també hi aniran Gerard Quintana, Lluís danés i moltes altres figures.

Priorat per la Independència havia ja organitzat autocars per assistir-hi, així com facilitar les corresponents entrades. Ens hem trobat, però, amb un imprevist: Les entrades s’han exhaurit en un temps rècord!: 60.000 entrades venudes en el primer dia de posar-se a la venda. L’organització està estudiant la possibilitat d’ampliar el nombre de places disponibles (cosa realment difícil); en el cas que ens comuniquin que podem disposar de les entrades que havíem sol·licitat, us ho farem saber immediatament.

Resteu atents al correu electrònic i aquestes pàgines per saber si finalment podrem anar-hi en els autocars que ja tenim compromesos.

ENCÉN LA FLAMA AL PRIORAT. CELEBRACIÓ I RECONEIXEMENT A LES ENTITATS

Dissabte 15  hi haurà un acte de reconeixement a totes les entitats i establiments que van col·laborar i una petita celebració.

Estigueu atents al correu electrònic, facebook, web i blog

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s