Dissabte vinent, reconeixement cívic a 80 entitats i establiments del Priorat

L’organització de “Lo Priorat encén la flama”, reconeixerà més de vuitanta entitats i establiments que van col·laborar en l’èxit de la convocatòria de suport a la independència  que es va fer el passat dia 4 de maig a la plaça de la Quartera de Falset,  en el marc de la Fira del vi.

“Lo Priorat encén la flama” va reunir grups de cultura popular dels pobles de la comarca, artistes i més de 1.600 persones que van compartir la festa en favor de la llibertat nacional catalana. Des d’unes setmanes abans, una campanya de difusió va aconseguir a través de les diferents entitats i en col·laboració amb establiments de la comarca vendre els tiquets que donaven dret a encendre una de les 1.700 espelmes amb què es va formar una estelada gegant a la plaça de la capital del Priorat.

El Casal Popular Carrasclet i Priorat per la Independència – Assemblea Nacional han convocat un acte per celebrar-ho que es farà dissabte vinent 15 de juny a les 20.00 hores a la sala d’actes del  Consell Comarcal del Priorat.

L’acte consistirà en la projecció de les imatges de l’esdeveniment, el lliurament d’un element simbòlic de record a cada una de les entitats i establiments que hi van col·laborar i la lectura del poema de Vicent Andrés Estellés “Assumiràs la veu d’un poble”. Finalment hi haurà un piscolabis per a tots els assistents.

One comment

  1. preveure les coses amb una mica d’antel·lació i avisar, (no tres dies abans), pot fer possible una coordinació que no encavalqui actes al mateix poble al mateix dia i a la mateixa hora, d’entitats que han col·laborat… Llàstima!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s