Primera reunió per preparar el Tram Priorat de la cadena humana de l’11 de setembre

 

L’Assemblea del Priorat organitzarà les inscripcions per participar en la cadena humana / Via Catalana cap a la Independència del dia 11 de setembre a partir d’un registre de preinscripcions comarcal que es farà public els pròxims dies  i aconsella a totes les persones que vulguin participar conjuntament en el Tram Priorat de la Via Catalana que utilitzin aquest sistema d’inscripció i no el que es divulga al web via.assemblea.cat, pensat per als que vulguin participar-hi de manera individual, als quals se’ls assignarà un punt concret del traçat.

L’Assemblea del Priorat facilitarà també el desplaçament conjunt en autocars.   La preinscripció es podrà fer a partir de la setmana vinent directament en un formulari d’Internet o comunicant-ho a les persones coordinadores en cada poble.

El Tram Priorat tindrà una longitud d’almenys 500 metres, i es preveu que sigui entre Mont-roig del Camp i l’Aldea.

En la reunió d’avui, que s’ha fet al Casal de Marçà, hi han assistit prop de 30 persones, amb representació de Cabacés, Gratallops, Cornudella de  Montsant, Bellmunt del Priorat, Falset, els Guiamets, Marçà, la Torre de Fontaubella, el Masroig i Capçanes. Pradell de la Teixeta, el Molar, Poboleda i la Bisbal de Falset s’hi afegiran i organitzaran també la participació del seu poble en la Via Catalana cap a la Independència. També ho faran la Morera de Montsant i Porrera, on hi ha assemblees locals.

S’ha parlat de fer una presentació de la Via Catalana aprofitant el Dia  de l’estelada que es farà el diumenge 14 de juliol a la tarda  a la Bisbal de Falset i fer una convocatòria per assajar-hi la primera cadena humana de l’estiu en un poble del Priorat.

 

Cadena tota

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s