El Priorat s’aboca a la cadena humana de l’11 de setembre

La Via Catalana cap a Independència tindrà sabor prioratí. A un mes i mig de la convocatòria mes de 750 persones (en una comarca que no arriba als 10.000 habitants) ja s’han preinscrit als trams reservats per l’Assemblea Territorial del Priorat. La proposta  de l’Assemblea Nacional Catalana de reunir la demanda de participació de la gent del Priorat en un tram de 500 metres al terme de l’Hospitalet de l’Infant s’ha vist desbordada abans que s’acabi el període de preinscripció. L’organització ha previst ja més espai per poder encabir totes les persones que vulguin ser-hi. En tots els pobles s’ha trobat una persona encarregada de la coordinació  i la informació. Priorat per la Independència, en col·laboració amb les assemblees de la Morera de Montsant i Porrera i la coordinació de persones voluntàries en cada poble han contractat ja vuit autocars i van darrere de contractar-ne sis o set més per poder atendre lles necessitats de transport. Tot i això es preveu que serà difícil trobar més autocars disponibles, ja que la demanda és extraordinària a tot Catalunya.  Les preinscripcions per al tram de concentració es tancaran diumenge. A partir d’aquest moment es concretaran els detalls de l’organització.  Les persones que s’inscriguin més tard seran adscrites a altres trams on hi hagi buits per cobrir.

Se sap que la colla dels Brivalls de Cornudella i els seus grallers tenen intenció de formar part de la cadena humana i d’aixecar-hi un castell amb la pinya dels pobles del Priorat.

 

2 comments

  1. Molt bé!!! No defallim, que ho tenim a tocar dels dits. Penseu que som molts els que ens hem apuntat en altres trams, però en el meu cas puc canviar-me de tram amb la meva dona si fes falta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s