12 d’octubre: Comunicat del Comitè Permanent de l’Assemblea

En relació a la propera festivitat del 12 d’octubre des de l’ANC volem manifestar que:

El 12 d’octubre és, per a l’ANC, un dia normal i corrent com qualsevol altre.

Recordem una vegada més a les nostres AT, AS, associats i simpatitzants que el nostre, és un projecte inclusiu, obert a tothom, que busca sempre sumar, que no va contra res ni contra ningú. Que la nostra manera de fer i d’actuar és democràtica, pacífica, organitzada i disciplinada. La manera de fer que el poble de Catalunya va mostrar al món sencer el passat 11 de setembre. La manera de fer que significa la nostra Via Catalana cap a la independència.

En aquest sentit, demanem a les nostres AT, AS, associats i simpatitzants que apliquin aquesta manera de fer a les seves accions i activitats. Actuem sempre en positiu i deixem de banda activitats que van a la contra (com, per exemple, el llançament de DNI espanyols i altres de similars); activitats que poden dificultar el nostre projecte de “Un sol poble”.

Les nostres accions i activitats han de tenir sempre un objectiu clar: consolidar i ampliar la majoria social favorable a la independència.

5 d’octubre de 2013

Comitè Permanent de l’ANC

3 comments

    1. Home, la botifarra (tant la comestible com el joc de cartes) crec que són productes típics del país; tant l’una com l’altre conviden a la complicitat i la companyonia. Podem menjar o jugar a la botifarra els dies de festa i els que no tenim res a celebrar (com el 12 d’octubre). De pas, agafem forces per fer la feina que encara ens espera: ser, finalment, lliures.

      Jo estic a règim i no en puc menjar gaire, de botifarra. Diguem que un cop a l’any. Si el dissabte estigués a Falset (estaré fora), preferiria cruspir-me-la amb els companys. De jugar a cartes, no en sé…

    2. El Comitè Permanent de l’ANC fa una reflexió sobre l’objectiu i el caràcter de les accions per la independència i “demana” a les assemblees territorials i als associats que s’evitin aquelles accions que puguin girar-se en contra de l’objectiu. A partir d’aquí cadascú és lliure de valorar les accions, de participar-hi i/o de convocar-ne.

      Per cert, la botifarra, blanca o negra?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s