El Priorat desplaçarà a Barcelona 800 persones en 14 autocars l’11 de setembre

Priorat per la Independència – Assemblea Nacional Catalana comunica que ja ha omplert els 14 autocars disponibles per al desplaçament de la diada. Un total de vuit-centes persones es desplaçaran l’11 de setembre a Barcelona amb aquest mitjà i moltes altres ho faran en tren i cotxes particulars. L’ANC demana a tots els prioratins que s’inscriguin al tram 40 de la via Catalana directament al web o per mitjà de les persones que en cada població coordinen les mobilitzacions per reivindicar la consulta per la independència de Catalunya.

D’altra banda, membres de l’organització van participar dijous en la penjada d’una estelada gegant a Falset, promoguda per Falset Acció i el Grup Municipal d’Independents per Falset. La intenció inicial era penjar-la al castell però la Comissió de Govern de l’Ajuntament va denegar el permís perquè la bandera estelada ”no representa a tots els falsetans”. Priorat per la Independència vol precisar que l’estelada representa avui la voluntat de votar per la independència, un desig que és compartit per la gran majoria dels falsetans i de la gent del Priorat, com s’ha expressat repetidament al carrer i en les últimes convocatòries electorals, i demana a l’Ajuntament de la capital de la comarca que sigui capaç d’entendre el sentit i la magnitud del procés que viu la societat catalana avui i abandonar l’actitud conservadora més pròpia d’un funcionariat estrany al país que dels representants de la voluntat popular. 
image

Priorat per la Independència – Assemblea Nacional Catalana

One comment

  1. Ho esteu fen mol be Jo des de Torroja ,soc una de les 800 persones que anirem amb autocar però encara desconec l’hora de la sotida y el lloc hon agafar el autocar? es possible la informació?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s