Més forts que mai

Més forts que mai

Comunicat de Priorat per la Independència – ANC

La Diada de l’11 de setembre que vam viure ahir representa la confirmació d’una realitat: som un poble decidit definitivament a ser amos del nostre destí. Un poble decidit i compromès, com ho demostra l’enorme mobilització que va pintar sobre Barcelona la ve baixa amb la qual vam reclamar que el 9 de novembre es faci la votació per la independència.La gent del Priorat també hi vam ser. Vam suspendre la verema per un dia, o una tarda, i ens vam desplaçar en cotxe, en tren i en autocar per compartir la festa i reivindicació de la Via Catalana. Volem fer un reconeixement a l’esforç de les persones que en cada poble es van encarregar d’organitzar el viatge amb autocar, coordinats des de Priorat per la Independència, i a l’esperit de col·laboració de tots els prioratins que vam participar en la diada.

Entre les celebracions que es van fer a la comarca destaquem la concentració que, a la tarda, va replicar a la plaça de la Quartera de Falset la ve baixa de Barcelona i l’acte comarcal que es va fer al matí a Capçanes. Enguany, amb un notable esforç de coordinació i voluntat unitària, l’acte habitual convocat per l’esquerra independentista al Monument al Carrasclet va anar seguit de l’acte institucional. Després de les tradicionals ofrenes florals, hi va haver un parlament a càrrec d’una membre de l’Assemblea Nacional Catalana, es va llegir el manifest de l’esquerra independentista i el periodista i escriptor Toni Orensanz va llegir el manifest de la campanya Ara és l’Hora. L’alcalde de Capçanes va tancar l’acte fent esment dels documents de compromís amb la consulta del 9N que nou entitats del poble van lliurar a l’Ajuntament perquè els faci arribar al Parlament de Catalunya. (Fins ara s’hi han compromès 47 entitats de la comarca.) La cobla Bellpuig va acompanyar el Cant dels Segadors i la ballada de sardanes.

Finalment, recordem que la campanya Ara és l’Hora entra ara en la fase crucial per guanyar la consulta. Farem una gran campanya, per a la qual calen 100.000 voluntaris, perquè el missatge del Sí, Sí, arribi a totes les cases. Podeu col·laborar-hi fent-vos voluntaris i també fent un aportació econòmica.

Priorat, 12 de setembre de 2014
Diada_BCN_2014

One comment

  1. Des de Capçanes, moltes felicitats per la feina ben feta qué esteu fent!!! No pararem, fins assolir la meta, que ens hem proposat i que més que un desig, és una necesitat, i un any més, ha quedat ben i ben clar el que vol el poble de Catalunya!!
    Visca Catalunya lliure!!!
    Salutacions.
    Carme.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s