Suport a la consulta del 9N al Priorat: plens municipals i compromís de 66 entitats

Diversos ajuntaments del Priorat han previst plens extraordinaris per aprovar una moció de suport a la consulta que el president de la Generalitat ha de convocar els pròxims dies, un cop es va haver aprovat la Llei de consultes  al Parlament. La proposta els ha arribat de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), que agrupa 698 municipis i 38 altres entitats locals de Catalunya, i de l’Associació Catalana de Municipis. A Falset, hi ha convocat avui mateix dilluns a les 20 h un ple extraordinari per tractar aquest tema.

Priorat per la Independència – Assemblea Nacional Catalana demana també a tots els ajuntaments del Priorat que convoquin el Ple extraordinari en el termini més breu possible i manifesta  la voluntat de col·laborar per fer efectiva la consulta, al costat de les 66 entitats socials i cíviques del Priorat que, fins aquest moment, han adoptat aquest mateix compromís.

Per si alguna entitat no ha tingut oportunitat de signar, aquí teniu el model. (Si sou  entitat no registrada (sense NIF), aquí teniu un model d’acord per a entitats no registrades.)  Per a qualsevol aclariment us podeu posar en contacte amb membres de  Priorat per la Independència – ANC, amb coordinadors de campanyes en cada poble, o escriure a priorat@assemblea.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s