Cassolades a les 21.30 h fins que s’acordi convocar les eleccions per la independència

L’ANC inicia la campanya ‘Acord, eleccions i independència”

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) inicia una setmana clau per tal d’aconseguir un acord que permeti la celebració d’unes eleccions de caràcter plebiscitari abans de les eleccions municipals. Sota el nom ‘Acord, eleccions i independència’, l’Assemblea durà a terme diverses accions i mobilitzacions que s’aniran desenvolupant en funció del ritme i avenços en les negociacions.

Aquest vespre, l’ANC promourà una piulada massiva a les 20:30 hores, així com una cassolada una hora més tard, a les 21:30 hores, que es repetiria fins dijous si no hi ha acord. Precisament, el dijous 15 de gener és la data marcada per l’ANC perquè arribi l’acord que faciliti la celebració de les eleccions.

Si no fos així, l’Assemblea preveu convocar per dijous mateix concentracions arreu del territori; i prepara una mobilització de major intensitat el diumenge si l’acord continués sense arribar.

Consulta al territori
A més, el Secretariat Nacional de l’Assemblea va decidir en el darrer plenari celebrat el 10 de gener iniciar un procés de consulta, dirigit especialment als seus associats, simpatitzants i col·laboradors,  per tal de decidir quin ha de ser el posicionament de l’ANC, tant si s’arriba a un acord, com en el cas no desitjable que aquest acord no es produeixi.

Si hi ha acord, la consulta servirà per definir quin ha de ser el grau d’implicació i de compromís de l’organització en aquestes eleccions. Si no hi hagués acord, la consulta serà el punt de partida per fer públic el posicionament i la proposta d’actuació a curt termini de l’Assemblea.

One comment

 1. Demanem donar un pas endavant, des de les capacitats de cadascún, per bastir una eina de país, més necessària que l’aire que respirem:

  Demanem adhesions per tornar a tenir, 100 anys després i amb l’esperit de servei inicial, una Caixa de Pensions que treballi pel bé del país.

  Bé, prou que sabem de les relacions indecents entre La Caixa i els borbons de Madrid…

  Mentre els polítics “se suposa” que van avançant en el procès cap a la independència de Catalunya, la mateixa població catalana podem fer molt per tenir, el més aviat possible els mitjans que ens permetin sortir de la foscor de la crisi…

  Tenim una important massa d’estalvis a les nostres mans, que podriem posar a treballar pel país, de veritat, tutelant la població de Catalunya el qué s’en fa, amb els nostres estalvis.

  Les necessitats de financiació que pateix Catalunya son ingents:

  Aturats que necessiten un micro-credit per auto-emplearse i tornar al món laboral
  Autònoms, comerciants, petites empreses amb projectes perfectament sostenibles, que necessiten desesperadament accedir a petits credits.
  Emprenedors que no poden engegar els seus projectes perquè no els arriba la financiació necessària

  Des de la plataforma CaixaCatalana.cat estem unint forces per egigir a la Generalitat que negocii amb Brusel·les la concessió d’una llicència bancària per poder obrir, el més aviat millor, la primera oficina al públic de la nova Caixa Catalana.

  Aquesta nova Caixa de Pensions ha de nèixer amb uns criteris de total transparència en les despeses, absoluta austeritat, sense polítics que hi fiquin les grapes…

  Repetim doncs la demanda de que us inscriviu a http://www.CaixaCatalana.cat per poder engegar aquesta nova (i tan vella, i tan bé que va treballar, anys enrere) Caixa e Pensions

  ww.CaixaCatalana.cat
  projecte@caixacatalana.cat
  Telfs: 902 362 066 / 651 686 500

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s