LLEGIM, OPINEM I DISCUTIM (núm. 0)

Us convidem a llegir i discutir els dos textos (Full de ruta i la Ponència marc) que han d’orientar la feina de l’ANC  durant aquest mesos. La proposta que fem a socis i simpatitzants de Priorat per la Independència – ANC és la següent.

1. LECTURA I DISCUSSIÓ PER INTERNET

Des d’ara fins al dia 19 de març, en aquest blog, anirem publicant un text cada dia (aquí teniu el primer) per conèixer les parts més importants dels documents que es volen aprovar. Volem que, a més de conèixer-los, puguem opinar fent els comentaris (a sota de cada entrada del blog) que trobem convenients, discutint i argumentant. Tothom pot opinar!

2. PRESENTACIÓ D’ESMENES

A banda de llegir aquest blog i fer comentaris, durant aquest període els socis de l’ANC poden fer propostes concretes d’esmenes, bé sigui per modificar, per afegir o per suprimir un text. Cada esmena s’ha de presentar en un full amb format XLS o, si ho preferiu, en format PDF i fer-lo arribar al Secretariat de Priorat per la Independència en paper o, molt millor, per correu electrònic (priorat@assemblea.cat), fins al divendres 19 d’abril.

3. ASSEMBLEA  PER  VOTAR ELS TEXTOS I LES ESMENES PRESENTADES

El dissabte 20 de març de 2015 a les 19.00 h a l’Ajuntament de Falset farem una assemblea de Priorat per la Independencia per votar els textos i les esmenes proposades al Full de ruta i a la Ponència marc. Les esmenes que superin el 35% dels vots continuaran el tràmit previst fins a la discussió i votació en l’Assemblea General Ordinària de l’ANC que es farà a Lleida el dia 12 d’abril.

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s