LLEGIM, OPINEM I DISCUTIM (núm. 1 valors de l’ANC)

Us convidem a llegir i discutir els dos textos complets (Full de ruta i la Ponència marc) que han d’orientar la feina de l’ANC  durant aquest mesos.

Fins al 19 de març, cada dia al nostre blog us facilitem un text extret dels documents que estem discutint i us animem a fer comentaris i debats en línia. Aquest és el text d’avui (forma part de la Ponència marc):

4. Valors de l’ANC

[…]22. L’Assemblea Nacional Catalana som una organització democràtica, popular, unitària i plural, integrada per persones de tota condició social, amb diferents ideologies polítiques i creences religioses, que volem la independència de Catalunya per constituir un Estat de dret, democràtic i social.


23. En la nostra Declaració Fundacional, els Estatuts i el Full de Ruta, es troben els valors que volem que incorpori la República catalana. Destaquem entre ells la democràcia, la llibertat i la justícia social.


24. La nostra acció es fonamenta en la democràcia participativa de base, la pluralitat en el debat i la unitat en l’acció, coordinada, a tot el país, adaptant la a les prioritats, les necessitats i la idiosincràsia de cada territori i col·lectiu.


25. La missió de l’ANC és contribuir a la instauració d’una República catalana basada en els principis i valors anteriors[…]

 

Recordeu que els socis de l’ANC podem fer esmenes als documents. Si és el cas, les hem de presentar en un full amb aquests models: format XLS format PDF i fer-les arribar al Secretariat de PxI en paper o, molt millor, per correu electrònic (priorat@assemblea.cat).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s