Campanya de l’ANC per les candidatures independentistes al Priorat

Priorat per la Independència – ANC demana a les candidatures municipals que es comprometin amb la independència

L’assemblea inicia demà una campanya per demanar a les candidatures municipals i als candidats a regidors i regidores que es manifestin favorables a la nova República Catalana. Per això els proposarà la signatura de documents de compromís amb el procés pel nou estat català,  els quals donaran a conèixer a Falset, en un acte públic de la pròxima campanya d’eleccions municipals.

D’altra banda, coincidint amb la Fira del vi que es fa aquest cap de setmana a Falset,  l’entitat tindrà un estand al carrer per informar i sensibilitzar la ciutadania de la importància de votar candidatures favorables a la independència.  Per això, ha editat un adhesiu amb l’eslògan “Dependència o independència. 24 de maig + 27 de setembre: tu tries, tu decideixes, tu votes” que oferirà a les diverses entitats perquè se’n faci la màxima distribució entre tots els visitants de la Fira del vi que tindrà lloc disssabte i diumenge a Falset.

En l’estand  hi haurà l’última oportunitat per  signar en favor de la ILP contra els desnonaments i la pobresa energètica, una campanya de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca en què ha col·laborat l’ANC.

24m+27s-02_Página_2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s