Acte per donar suport a les candidatures municipals del Priorat que s’han compromès amb el procés cap a la independència

acte candidaturesDilluns 18 a les 20.00 h a la sala d’actes del Consell Comarcal del Priorat, l’ANC donarà a conèixer quines candidatures i quins candidats a les eleccions municipals dels 23 pobles del Priorat han signat els compromisos amb el procés cap a la independència. L’ANC ja té pràcticament recollits tots els documents signats i espera encara alguna última incorporació. Es dóna el cas que hi ha signatures de candidatura i també, en alguns casos, compromisos a títol individual, dels aspirants a alcaldies o regidories. La fórmula del compromís, que ha estat proposada per la mateixa ANC o per l’Associació de Municipis per la Independència, conté algunes variants de matís per afavorir el consens i aconseguir la màxima transversalitat, respectant el posicionament de suport inequívoc a la constitució d’un nou estat independent.

L’ANC vol contribuir a projectar una imatge unitària dels partits i candidatures davant el repte històric d’avançar decididament cap a la nova República Catalana, que ha de veure l’impuls definitiu a partir de les eleccions plebisicitàries previstes al setembre.

T’hi esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s