Tots els nous ajuntaments del Priorat… per la independència!

COMUNICAT DE PRIORAT PER LA INDEPENDÈNCIA – ANC

Tots els nous ajuntaments del Priorat… per la independència!

Del resultat de les eleccions municipals de diumenge se’n desprèn el següent.

Vint-i-dues de les vint-i-tres persones que seran elegides nous alcaldes i alcaldesses al Priorat han signat un compromís de suport al procés cap a la independència.

Si comptem també els regidors i regidores, n’hi ha 124 d’un total de 143, la qual cosa representa el 86,7 %. A més cal tenir en compte que dels 19 que no han signat el document de compromís n’hi ha que han manifestat a l’ANC – Priorat  la voluntat de plantejar-s’ho  després de les eleccions. És el cas, almenys, d’alguns membres de les candidatures de CiU de Margalef de Montsant i del PSC PM de Falset. Els convidem novament a unir-se a la majoria.

L’Assemblea Nacional Catalana vol agrair  a tots els candidats la seva disposició i voluntat de servir el poble des dels ajuntaments i molt especialment als que s’hi han presentat amb el compromís afegit de lluitar per la independència de Catalunya.

Alhora vol destacar la victòria espectacular de les candidatures partidàries de començar ja un nou Estat, entre les quals trobem aquesta diversitat de sigles, per ordre de vots: CiU, ERC, CUP, MES, PSC i UMDC. Al Priorat, no hi ha lloc per continuar amb la dependència de l’Estat espanyol i ha quedat clar que hi ha una majoria aclaparadora i plural que aspira a viure en la nova República Catalana.

El pròxim envit seran les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre, amb les quals es determinarà la composició del Parlament que ha d’iniciar el procés per constituir  un nou estat, d’acord amb el full de ruta pactat entre  partits i entitats sobiranistes.

Des de Priorat per la Independència – ANC seguirem lluitant per aconseguir-ho i convidem a tothom a afegir-s’hi i compartir l’esforç definitiu que ens permetrà aconseguir un país lliure.

Priorat, 25 de maig de 2015

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s