Dels pobles del Priorat a l’avinguda Meridiana: comença la mobilització pel pròxim 11 de setembre

L’Assemblea Nacional Catalana prepara la mobilització en autobús del Priorat a Barcelona

https://assemblea.cat/sites/default/files/10359083_836649816383930_3261736281806494722_o.jpgPer tercer any consecutiu els veïns del Priorat acudiran el dia de la festa nacional a la convocatòria unitària en favor de la Independència.

Enguany l’11 de setembre s’ha convocat una concentració a l’avinguda Meridiana de Barcelona on es vol fer una demostració de força i voluntat que impulsi definitivament el procés cap a la independència, i es vincula directament als beneficis socials (és a dir, per a la majoria de la població), que la nova República Catalana ha de reportar.

Els tiquets per al viatge en autobús estaran disponibles pròximament en els punts habituals de cada poble del Priorat al preu de 14 euros.

Amb les eleccions al Parlament de Catalunya previstes per al dia 27 de setembre, l’acció de la Meridiana constituirà un acte unitari i transversal en favor de les candidatures que defensen, ara ja sense ambigüitats, el procés de constitució del nou estat català amb l’objectiu que els resultats de les eleccions posin de manifest una victòria contundent i clara. Després de la victòria, el Parlament que en resulti haurà de fer una declaració expressa de la voluntat de constituir l’estat independent i, un cop constituït el nou govern, es posaran en marxa les estructures bàsiques del nou estat, es demanarà el reconeixement internacional, es negociarà la separació amb l’Estat Espanyol i paral·lelament s’iniciarà la discussió i debat per aprovar la nova constitució, amb participació de tota la ciutadania.

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural han reprès ja la campanya «Ara és l’hora» per aconseguir fer arribar els arguments a favor del nou estat a les persones que, per diverses raons, no han decidit encara el seu vot favorable. La campanya arribarà també al Priorat, en alguns actes que s’anunciaran en breu.

Priorat per la Independència – Assemblea Nacional Catalana

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s