La Via Lliure rebrà 16 autocars del Priorat el dia 11 de setembre

La Via Lliure rebrà 16 autocars del Priorat el dia 11 de setembre

Featured image

Quan falten 40 dies ja hi ha un 80% dels tiquets venuts

El 31 de juliol va acabar el primer termini de venda de tiquets per al viatge en autocar des dels pobles del Priorat a Barcelona, per participar en la Via Lliure que es farà a la Meridiana el dia 11 de setembre.

En vista de la demanda, Priorat per la Independència – ANC va confirmar la reserva de 16 autocars, els 10 disponibles a la comarca i 6 més d’una empresa de fora. Només amb aquest mitjà, ja s’assegura la presència de més de 800 prioratins a la Via lliure, als quals caldrà afegir tots els qui s’hi desplaçaran en cotxe i en tren.

Els trams assignats al Priorat són el 98 i el 99, a la plaça de les Glòries Catalanes. L’assemblea receptora en aquests trams és la de Sant Martí, de Barcelona.

Un cop confirmats els autocars, aquests dies es continuaran venent els tiquets fins acabar d’omplir les places disponibles.

Els trams 98 i 99 ja no admeten la inscripció directa des del web. En aquests trams, cal fer la inscripció contactant amb els coordinadors de cada poble.

En relació amb la inscripció a la Via Lliure, es dóna el cas que els trams 98 i 99 són ja força plens, i el web de la Via Lliure no admet la inscripció. (Cal tenir en compte que la inscripció està oberta a qualsevol persona i sembla que els trams resulten atractius a molta gent). Pel que fa aquesta qüestió, Priorat per la Independència remarca que el dia 11 de setembre la gent del Priorat ha d’acudir igualment a aquests trams i que, si el web no admet la inscripció als trams 98 i 99, per fer-la caldrà contactar ara amb el coordinador/a de cada poble.

Acte a l’Artesana de Falset el dissabte 29 d’agost a les 19.00 h

El dia 29 d’agost l’Assemblea Nacional Catalana al Priorat, amb la col·laboració d’altres entitats, prepara un acte a Falset amb la participació de figures destacades del ventall ideològic sobiranista, amb voluntat de llançar un missatge d’unitat, rigor i viabilitat del procés, amb ressò mediàtic, que arribi a tot el poble de Catalunya. L’acte ha de servir també perquè la gent del Priorat pugui plantejar als convidats els dubtes que encara tinguin sobre el procés i sobre la nova República Catalana i perquè aquells responguin per informar els menys convençuts. Alhora, la presència de personalitats és també un reconeixement al suport d’aquesta comarca al procés independentista, i reforça la importància d’un desenvolupament sostenible i equilibrat del territori entre els objectius polítics del país que cal reconstruir.

Prèviament, a partir del 15 d’agost, hi haurà un procés participatiu. En cada poble, els veïns trobaran una urna en la qual podran plantejar als representants polítics, els dubtes i les qüestions que els interessin sobre la nova República Catalana. L’objectiu és que ningú deixi de votar sí a la independència per falta d’informació, i contrarestar les amenaces amb què l’Estat Espanyol, les seves institucions, els seus partits i els seus mitjans de comunicació pretenen fer desdir els catalans d’exercir el dret a constituir un nou estat d’Europa, lliure, just i pròsper.

Les preguntes seran seleccionades i respostes directament en l’acte del dia 29 d’agost.

Salut i independència.

Priorat, 4 d’agost de 2015

Diada_Meridiana

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s