Comunicat 26/08/2015

 

Se suspèn l’acte del 29 d’agost a Falset

En reunió d’urgència, el Secretariat de Priorat per la Independència – ANC ha decidit suspendre l’acte previst per al dissabte 29 d’agost a l’Artesana de Falset.

Davant la notícia que, per decisió totalment aliena a la nostra voluntat, ni Marta Rovira ni Josep Rull serien a Falset el dia 29, tal com havien (i havíem) anunciat, i havent intentat sense èxit fins a l’últim moment trobar una persona d’un valor simbòlico-mediàtic igual o superior que els pogués substituir hem cregut oportú suspendre l’acte previst, ja que no reunia les condicions per aconseguir l’objectiu que es pretenia: formar un cartell complet que fos un reclam potent, amb força mediàtica, capaç de fer acudir a l’Artesana persones no prou motivades per votar a favor de la independència i generar un debat franc i constructiu amb aquest grup de persones per eixamplar el suport al nou estat independent.

Demanem excuses a les persones que havien demostrat voluntat de col·laboració i molt especialment a l’Oriol Grau, la Liz Castro i el Jordi Martí. També a l’Ajuntament de Falset que havia ofert també la seva col·laboració.

Amb tot, Priorat per a Independència farà públiques les preguntes i els dubtes recollits als pobles del Priorat en la campanya de participació que s’ha dut a terme aquests dies en un intent de fer present el debat, sempre en positiu, que faci decantar cap al vot del sí a la independència aquelles persones poc motivades o dubtoses.

 

La gent del Priorat no falla: els 16 autocars contractats aniran plens a la Meridiana

La gent del Priorat no falla. Quinze dies abans de l’11 de setembre s’han venut tots el tiquets disponibles per al viatge en autocar per assistir el dia 11 de setembre a la Via lliure, a la Meridiana de Barcelona. Priorat per la Independència no descarta totalment la possibilitat de trobar un nou autocar que pugui encabir les persones que actualment consten en llista d’espera. Si s’aconseguís un nou autobús el nombre de desplaçats del Priorat amb aquest mitjà podria superar els 800.
Dijous ple a Falset per incorporar-se a l’AMI

El ple de l’Ajuntament de Falset votarà dijous a les 20.00 h la incorporació de la capital del Priorat a l’Associació de Municipis per la Independència. Com a la resta de la comarca, les darreres eleccions municipals a Falset van demostrar una suport amplíssim a la independència. Des de Priorat per la Independència convidem els falsetans a assistir al Ple per donar suport a l’aprovació i demanem a tots els regidors que l’aprovació sigui per unanimitat, ja que la República del nou estat català serà inclusiva i comptarà amb totes les ideologies i sensibilitats per determinar la política de servei públic als nostres ciutadans. Amb la darrera incorporació de l’Ajuntament de la Vilella Alta a l’AMI, i després de la de l’Ajuntament de Falset, només quedaran quatre ajuntaments de la comarca del Priorat per adherir-s’hi.

Priorat per la Independència – ANC

Priorat, 26 d’agost de 2015

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s