Eufòria per la mobilizació de la Via Lliure. El Priorat s’hi aboca.

Priorat per la Independència es felicita per l’èxit de la mobilització que demostra una vegada més la potència  de la reivindicació per començar la nova República Catalana.

Agraeix la col·laboració de l’equip de voluntaris que el Priorat ha aportat als trams 98 i 99, dels Brivalls de Cornudella i dels Grallers de la Falç. També la dedicació dels coordinadors de cada un dels pobles del Priorat i agraeix la paciència dels participants de Capçanes i Ulldemolins que han patit una espera llarga deguda  al retard de les empreses d’autocars de fora de la comarca. Priorat per la Independència farà la corresponent reclamació i demanarà una justa compensació.

Fins al dia 27 de setembre,  l’Assemblea al Priorat continuarà la feina d’estendre els arguments per la independència a les persones que no han decidit encara votar a favor del sí. Es faran reunions informatives i es distribuirà a totes les cases un fullet sobre  la situació de les pensions.

image

wpid-wp-1441995145382.jpeg
image

One comment

  1. Una diada magnífica per ser a la Meridiana a reivindicar la llibertat. Per compartir aquest anhel amb homes i dones de tot arreu dels Països Catalans. Amb la joventut i la gent gran. Junts per l’estat propi i un futur millor. I ara cap al 27S. Ara esl’hora.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s