ALS DIPUTATS PER LA CIRCUMSCRIPCIÓ DE TARRAGONA DE JUNTS PEL SÍ I CUP – CRIDA CONSTITUENT

ALS  DIPUTATS AL PARLAMENT PER LA CIRCUMSCRIPCIÓ DE TARRAGONA  DE JUNTS PEL SÍ I CUP – CRIDA CONSTITUENT

Germà Bel Queralt

Sergi Saladié Gil

Montserrat Palau Vergés

Albert Batet Canadell

Ferran Civit Martí

Montserrat Vilella Cuadrada

Josep Lluís Salvadó Tenesa

Jordi-Miquel Sendra Vallvè

Meritxell Roigé Pedrola

Teresa Vallverdú Albornà

 

Senyores i senyors diputats,

El dia 27 de setembre en les eleccions al Parlament de Catalunya, que vau plantejar com a plebiscitàries,  vam votar per demostrar que a Catalunya hi ha una majoria favorable a la independència.

A la nostra circumscripció els resultats foren aquests:

JxSí

172.537

41,63%

9 diputats

CUP

30.613

7,39%

1 diputat

Total

203.150

49,02%

10 diputats

Al conjunt de Catalunya Junts pel Sí i la CUP – Crida Constituent tenen 72 diputats, quatre per damunt de la majoria absoluta.

Davant d’aquesta situació tots pensàvem que compliríeu l’encàrrec de tirar endavant el procés per aconseguir un estat propi: la República Catalana. Però, després d’un començament prometedor, amb un acord per a la presidència del Parlament i una declaració de la nostra sobirania com a poble i el rebuig de la sobirania espanyola sobre nosaltres, veiem com arriba el límit del temps legal sense que hi hagi cap acord sobre l’elecció de la Presidència i Govern de la Generalitat, la qual cosa ens abocaria, si no hi poseu solució, a unes noves eleccions.

Com a participants i organitzadors durant aquests últims anys a la comarca del Priorat de diverses campanyes d’informació i mobilització en favor de la independència;

Com a participants i organitzadors de la campanya d’informació i aclariment a la ciutadania sobre quines eren les candidatures i els candidats independentistes, és a dir, vosaltres;

I també com a votants de les vostres candidatures, amb respecte, però sobretot per respecte a la voluntat popular que representeu, us demanem:

1. Que ens expliqueu què heu fet personalment vosaltres, per aconseguir en aquests mesos l’acord que ha de fer possible la formació d’un govern de transició cap a la República, acord que avui encara no ha arribat.

2. Que ens digueu què penseu fer, personalment, per complir el compromís electoral de construir la República Catalana si els votants us donàvem, com ho vam fer, la majoria al Parlament.

Esperem la resposta i el compliment dels compromisos que vau adquirir.

Priorat, 7 de gener de 2016

Priorat per la Independència –  Assemblea Nacional Catalana

3 comments

  1. Suposo que amb retard però vull agrair-vos l’escrit que em vau adreçar com a diputat al Parlament de Catalunya per JxS. Com que l’acord finalment es va produir, no sense una negociació extremadament difícil i uns costos importants (els asseguro que el pas al costat del President Mas em va doldre profundament tot i que tinc el conveciment de la bona feina que farà el President Puigdemont) entenc que no cal fer massa més que posar-me a la vostra disposició.
    Salut i independència.
    Jordi Sendra
    Diputat al Parlament
    Junts pel Sí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s