Crònica de la reunió de l’ANC i la conferència del president Jordi Sánchez

(Extret del web de Priorat per la Independència)

Dissabte 13 febrer 2016

EL SECRETARIAT NACIONAL DE L’ANC ES VA REUNIR AL PRIORAT

Estem acostumats que on es prenen les decisions que afecten al Principat en el seu conjunt, és sempre… Barcelona. L’Assemblea Nacional Catalana també té, per qüestions pràctiques, les seves oficines centrals i el magatzem a Barcelona, però els membres del seu Secretariat Nacional provenen -i representen- els diferents territoris. El Secretariat Nacional es reuneix en sessió plenària un cop al mes, i ja fa temps que es va decidir que ho faria en diferents llocs de la nostra geografia, i així ho ha anat fent fins ara.

Aquest mes de febrer ens va tocar al Priorat, el passat dissabte dia 13 ens han visitat els 75 membres del Secretariat amb alguns acompanyants, tot plegat més de cent persones. Com podeu imaginar-vos, la reunió va ser de treball i es van aprovar resolucions importants de les quals tindreu notícia aviat. A primera hora del matí van anar arribant i van poder tastar un refrigeri que alguns membres de la nostra Assemblea Territorial del Priorat els havíem preparat (cal tenir en compte que alguns tenien tres hores o més de camí) per acabar la intensa reunió passades les tres de la tarda. Hi havia qui deia que els cócs que els vam oferir van ajudar molt a completar amb prou forces un ordre del dia ben extens.

Abans de començar la jornada de treball els va donar la benvinguda Josep Maria Fort, coordinador d’ANC-Priorat, i després Meritxell Cardona -consellera comarcal en representació del president del Consell- i Jaume Domènech, alcalde de Falset.

Es van aprovar acords interessants per al nostre Full de Ruta. Aviat en tindreu notícia; continueu pendents d’aquest web, del Blog i el Facebook.

Una quarantena llarga dels assistents  es van quedar al dinar que havíem organitzat i van aprofitar també per conèixer millor la nostra comarca, abans força desconeguda però que s’ha manifestat clarament com una de les més independentistes.

Sec_Falset-1

Benvinguda al Secretariat Nacional per part del coordinador de l’A.T. del Priorat.

Sec_Falset-2

Paraules de Meritxell Cardona, representant del Consell Comarcal del Priorat.

Sec_Falset-3

Benvinguda de Jaume Domènech, alcalde de Falset.

Sec_Falset-4

Introducció del president de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez.

CONFERÈNCIA DE JORDI SÀNCHEZ

Juntament amb la resta de components del Secretariat Nacional, naturalment també va venir al Priorat el president de l’ANC, Jordi Sànchez Picanyol. El mateix dissabte a la tarda va oferir una xerrada oberta al públic de Falset i el Priorat amb el títol “Fer possible la República. La feina de la ciutadania, ara.“.

La xerrada també va tenir lloc a la Sala d’Actes del Consell Comarcal.

Malgrat el mal temps, el vent i la pluja -benvinguda pluja!- la sala es va omplir de prioratins disposats a sentir les seves paraules i després, dialogar amb ell en el torn de preguntes.

Jordi_Sanchez-1

El coordinador de l’A.T. del Priorat, Josep Maria Fort, presentant el president de l’ANC.

Jordi_Sanchez-2

Jordi Sànchez en el transcurs de la seva conferència.

Jordi_Sanchez-3

La sala d’actes del Consell Comarcal, al complet.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s