Units en defensa de la terra. Comunicat de Priorat per la Independència – ANC

Units en defensa de la terra
Comunicat de Priorat per la Independència – ANC

Davant els requeriments d’informació que els ajuntaments dels Guiamets i la Vilella Alta han rebut de l’Audiència Nacional Espanyola, amb motiu d’haver aprovat una moció de suport a la resolució del Parlament de Catalunya del 9 de novembre passat, que el Tribunal Constitucional va declarar suspesa, Priorat per la Independència – Assemblea Nacional Catalana, amb el convenciment de representar el sentir majoritari de la gent del Priorat,

MANIFESTEM

1. El nostre suport als ajuntaments investigats en la mesura que siguin lleials a la voluntat popular catalana, expressada a les urnes i en els acords del Parlament de Catalunya.

2. El nostre compromís de respondre col·lectivament als atacs que rebem i rebrem per defensar els interessos de la terra.

3. El reconeixement del paper fonamental que estan cridats a representar els ajuntaments i el conjunt de càrrecs electes en el procés de creació de la República Catalana.

4. La necessitat de continuar amb passos ferms i evidents el camí d’obediència a les decisions lliures del poble de Catalunya, de deslegitimació moral i efectiva de l’autoritat espanyola sobre els catalans i de constitució del nou estat català.

5. La demanda a tots els altres ajuntaments del Priorat perquè aprovin mocions de suport a la Resolució del Parlament del dia 9 de novembre.

Priorat, 8 d’abril de 2016″

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s