Priorat per la Independència demana als socis i simpatitzants que participin en la votació interna pel Referèndum

COMUNICAT

Priorat per la Independència demana als socis i simpatitzants que participin en la votació interna pel Referèndum

El Secretariat de Priorat per la Independència vol fer constar la importància que els socis de l’entitat participin en la votació interna sobre la proposta de referèndum que es du a terme aquests dies.

El fet que l’Assemblea Nacional Catalana decideixi proposar formalment al Parlament i al Govern un referèndum pot ser un factor fonamental que reforci, a partir de la moció de confiança del setembre, la majoria parlamentària i el govern que han de deixar a punt en aquesta legislatura tots els elements necessaris per poder proclamar la Independència de Catalunya.

La proposta de referèndum complementa el full de ruta previst, en el sentit que servirà perquè el poble de Catalunya validi amb el seu vot net, clar, concentrat en una sola qüestió, el pas de la vella autonomia a la nova República que la Llei de transitorietat jurídica aprovada pel Parlament haurà pautat. Amb el referèndum els catalans DECiDIM si l’endemà de votar proclamem la independència o tornem a l’autonomia.

No es tracta d’una nova consulta. En un referèndum no comptarà altra posició que anar a votar. Com en tots els referèndums del món, els que s’han fet a Espanya també, els qui es quedin a casa no decidiran.

Els socis, simpatitzants i col·laboradors de l’Assemblea Nacional Catalana del Priorat poden participar en la consulta interna votant per Internet en qualsevol moment i fins a les 14 h de dissabte dia 16. Després de sol·licitar el vot telemàtic al web de l’ANC, es rep un missatge de confirmació per correu electrònic i un codi que permet votar. La pregunta és:
Vols que l’ANC exigeixi a les Institucions catalanes que convoquin el poble de Catalunya a un Referèndum per a DECIDIR sobre la independència?

Si es prefereix votar presencialment, es pot fer en qualsevol seu de votació divendres 14 a la tarda i dissabte 15 fins a les dues del migdia. Les seus de votació  més a prop del Priorat són Móra la Nova, Alforja i Reus.

Priorat per la Independència – ANC

Secretariat


 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s