Perquè l’11S tinguem un nou èxit… organitzem-nos!

Tot i que avancem decidits cap a la nostra república, ara  més que mai caldrà treballar per la unitat i reforçar les decisions que prenguin en aquest sentit el Parlament i el Govern. I ho farem amb la mobilització i fermesa del poble i la solidaritat entre tothom.

Ja sabeu que enguany les comarques del sud ens concentrarem a les 17.14 h a la Rambla de Tarragona. Com va passar fa uns mesos a Amposta, hem d’aconseguir que sigui la major manifestació que s’hagi vist mai en aquella ciutat. L’àrea del Camp és la segona zona més poblada de Catalunya i necessitem demostrar-hi fortalesa per guanyar-hi més suport i més vots el dia que toqui votar per decidir ja definitivament.

Cartell_Priorat_busos_a punt_11S2016

Contacte del vostre poble

Per animar i organitzar la participació en la convocatòria de l’11 de setembre comptem amb la implicació de la gent dels diversos pobles del Priorat. Ens hem posat en contacte amb les persones de cada poble que aquests anys han coordinat la mobilització de l’11 de setembre. Si us voleu informar adreceu-vos a ells directament. També podeu escriure a priorat@assemblea.cat.


Desplaçament en autocar i tiquets de reserva

Des de Priorat per la Independència – Assemblea Nacional Catalana hem reservat autocars de l’empresa Domènech, de Falset, perquè hi puguem anar amb comoditat des de cada poble del Priorat. El preu serà únic de 10 euros per persona.

La setmana vinent ja hi haurà els tiquets disponibles als llocs habituals. Es podran vendre fins al dissabte 27 d’agost. Quant als horaris, compteu que sortirem per arribar a les 16.00 h – 16.15 h a Tarragona i la tornada serà cap a quarts de set.

Inscripcions

A banda de la reserva d’autocar, i a més a més, interessa que el màxim de gent s’inscrigui a la manifestació. Ho pot fer cadascú directament al web (opció recomanada), al tram 36, o bé signar el full d’autorització en paper que tindrà el coordinador/a del vostre poble perquè, quan ens el faciliti, fem la inscripció en nom vostre des de Priorat per la Independència. (També trobareu a sota un pdf amb dos fulls d’autorització si els voleu imprimir.)

Al full d’autorització s’hi ha de fer constar indispensablement el nom i cognoms, el DNI, la data, la signatura, un telèfon i sempre que sigui possible una adreça de correu electrònic perquè la persona rebi directament els missatges de l’organització.


Pack 11S de samarreta i altres

Com cada any es posaran a la venda el pack de samarreta i altres elements. El preu serà de 15 euros (els diners es destinen a pagar les despeses de l’organització de l’acte). L’adquisició es pot fer directament a la botiga de l’assemblea a partir del 15 d’agost.

 

Cartell

Juntament amb els tiquets facilitarem cartells per anunciar en cada poble el viatge en autocar. De moment, us enviem un model en un fitxer adjunt.

Res més per ara. Aquest 11 de setembre tornarem a demostrar que som molts i no defallirem fins aconseguir la independència i un país nou: la República Catalana.Salut!

Priorat per la Independència – ANC

Secretariat

Cartell_Priorat_busos_a punt_11S2016

autoritzacio

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s