L’ANC Priorat es prepara per a la fase decisiva del procés

Conunicat

L’ANC Priorat es prepara per a la fase decisiva del procésDemana a tots els demòcrates, persones i entitats, que s’adhereixin al Pacte Nacional pel Referèndum


Als regidors i alcaldes els demana, a més, que s’incorporin a l’Assemblea d’Electes de Catalunya


L’assemblea anual ordinària de Priorat per la Independència ANC, que es va fer divendres a Falset, 
​va analitzar la proposta de modificació del full de ruta que l’assemblea general de l’ANC ha de sotmetre a votació el pròxim dia 29 d’abril a Sabadell. En l’assemblea es va fer èmfasi en la necessitat de preparar la campanya per aconseguir la victòria en el Referèndum d’Independència. En primer lloc, animant particulars i entitats a adherir-se al Pacte Nacional pel Referèndum. Quan sigui el moment, col·laborant a difondre els arguments a favor del sí. D’altra banda, davant la hipòtesi d’un escenari en què l’Estat espanyol vulgui impedir el Referèndum i l’exercici del dret a l’autodeterminació del poble català, l’ANC preveu la mobilització pacífica i democràtica en defensa de les institucions i de la legalitat catalana per garantir aquest dret. Pel que fa a regidors i alcaldes del Priorat se’ls farà arribar la petició que s’inscriguin a l’assemblea d’electes de Catalunya. La inscripció és personal i voluntària però l’assemblea d’electes AECAT és un dels òrgans previstos en el full de ruta per representar la voluntat de la ciutadania de Catalunya en cas que el Parlament i el Govern fossin privats d’exercir les funcions com correspondria.


Pròximament, Priorat per la Independència – ANC té previstes dues conferències. El dimecres 5 d’abril, el representant del Govern a la Unió Europea, Amadeu Altafaj, serà a Falset per pronunciar una conferència sobre «El procés català: ressò i suports internacionals». El dijous  20 d’abril Joan Anton Font i Pere Grau parlaran sobre el paper dels funcionaris en el procés cap a la nova República.


Priorat per la Independència – ANC

Secretariat


Priorat, 29 de març de 2017


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s