El CDR del Priorat s’organitza en defensa de la República Catalana davant la repressió de l’Estat espanyol

COMITÈ DE DEFENSA DE LA REPÚBLICA DEL PRIORAT

El CDR del Priorat s’organitza en defensa de la República Catalana davant la repressió de l’Estat espanyol

El Comitè de Defensa de la República del Priorat es va reunir ahir al vespre, després de la concentració feta a la capital de la comarca per expressar, altra vegada, la més ferma repulsa davant les actuacions repressives de l’Estat Espanyol i l’empresonament de bona part del govern legítim de Catalunya, que s’afegeixen a Jordi Cuixart i Jordi Sánchez en el què considerem presos polítics del segle XXI.

El CDR del Priorat va ratificar el seu compromís per esdevenir la fórmula de coordinació a nivell comarcal i, amb aquesta reunió i la incorporació de noves persones i entitats, eixampla la seua representativitat per tal d’arribar a tots els sectors i persones de la comarca i canalitzar les propostes que es puguin fer de cara a possibles actuacions unitàries, tant en l’àmbit comarcal com en el nacional.

En la reunió d’aquest dijous, s’ha constatat la necessitat de dur a terme aquelles accions que s’acordin de manera consensuada i fer-ho de manera continuada en el temps, ja sigui en l’àmbit d’una informació fluïda i el debat, com en les accions encaminades a donar suport a la resistència necessària, pacífica però activa,  que el moment actual requereix. Cal mantenir una actitud que ens permeti, en cada moment, donar resposta a les agressions i seguir treballant per defensar els drets més elementals d’una societat que es vol lliure i democràtica en tots els sentits.

Animem la gent dels pobles de la comarca a estar organitzades i coordinades  d’ara en endavant. Els canals de difusió de les organitzacions que formen el CDR faran d’altaveu de les properes convocatòries, així com de receptores de propostes per dur a terme.

Actualment, el CDR del Priorat està format per  l’Assemblea Nacional Catalana del Priorat, els grups comarcals del PDeCAT, ERC, Demòcrates de Catalunya i  la CUP, el conjunt d’alcaldes de la comarca, Unió de Pagesos, el Casal Carrasclet i Prioritat.

Sánchez, Cuixart, Junqueras, Borràs, Romeva, Turull, Bassa, Rull, Forn, Mundó, us volem a casa. No esteu sols!!!

El Priorat, 2 de novembre de 2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s