RENOVEM L’ANC! DIVENDRES HI HA ASSEMBLEA. PARTICIPA-HI!

RENOVEM L’ANC!

DIVENDRES HI HA ASSEMBLEA. PARTICIPA-HI!

Companya, company,

Divendres 13 fem l’assemblea anual ordinària de Priorat per la Independència – ANC i voldríem demanar-te uns minuts d’atenció.

Al febrer del 2012, ja fa sis anys!, ens reuníem al Casal de Marçà una trentena de persones dels nostres pobles per constituir Priorat per la Independència – Assemblea Nacional Catalana. Ho vam fer per contribuir des de la nostra comarca a organitzar un moviment obert, transversal i massiu que consideràvem necessari per aconseguir un estat propi per a Catalunya. Aviat aquell nucli es va anar ampliant fins arribar als 130 socis actuals i a les 1.300 persones que, avui, ens mantenim unides per les nostres xarxes de comunicació (llista de correu, web, blog i facebook…) i participant en les activitats i accions. A tot Catalunya som prop de 40.000 socis i desenes de milers de simpatitzants i col·laboradors.

En aquests sis anys hem treballat sense descans per compartir amb tothom la idea que el futur del nostre poble està en les nostres mans i que aconseguirem la llibertat desitjada treballant junts, coordinadament i decididament amb tots els qui, des de posicions ben diverses, tenim aquest mateix objectiu.

Si vols recordar la feina feta, en tens el detall al web que, amb constància provada, manté el nostre company Eduard. Segurament que tots recordem la Via Catalana, l’encesa d’espelmes de la Quartera… però et sorprendrà la quantitat d’actes, trobades, concentracions i manifestacions que hem impulsat sols o en col·laboració amb el Casal Carrasclet, les associacions, els partits, les institucions, els CDR… A tots els pobles de la comarca ha arribat la feina de l’Assemblea, perquè a tot arreu hi ha gent com tu, com nosaltres, disposada a col·laborar.

Com a resultat d’aquesta feina conjunta de tanta i tanta gent, podem dir avui que l’avenç és innegable. El referèndum de l’1 d’octubre, en què el poble organitzat va ser capaç de vèncer l’estat que ens vol subjugar, va ser un èxit que recordarem i farem valer sempre. D’altra banda, la demostració clara, repetida diverses vegades, que som més de dos milions de persones a Catalunya decidides a guanyar la llibertat del país és un fet que ens esperona a continuar la lluita fins a la victòria definitiva.

Hem de continuar, doncs, perquè encara no hem guanyat i els qui ens volen aniquilats s’han tret la màscara: actuen com els feixistes! La situació actual exigeix un nou impuls per fer front a la repressió desbocada de l’Estat espanyol i alhora continuar guanyant gent i suports  per a la causa de la llibertat. Per això ara més que mai ens convé estar organitzats: els feixistes volen atemorir-nos d’un en un, però no podran imposar-se a un poble organitzat.

Així doncs si…

  • creus que l’ANC ha de continuar sent una peça fonamental del moviment popular d’alliberament nacional
  • t’avens en els valors, la manera de fer i de treballar de l’Assemblea
  • tens propostes de millora que ens permetin ser més eficaços…

t’animem a fer un pas més:

  • Vine a l’assemblea de Priorat per la Independència divendres 13 a les 19.30 h, a Falset, a la sala del Consell Comarcal.
  • Si no ets soci o sòcia de l’ANC, fes-te’n!
  • Ofereix-te a participar en el Secretariat de Priorat per la Independència. Hi podràs fer feina. Segur.
  • Com que hem de renovar els responsables de la coordinació i la tresoreria, pensa si podries fer alguna d’aquestes feines. Tindràs el suport i l’acompanyament de tot el Secretariat.

Gràcies per l’atenció.

Priorat per la Independència – ANC

Secretariat

Priorat,  7 d’abril de 2018

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s