Informació per a les persones que han reservat plaça per anar en bus des de Falset a la Marxa per la llibertat (columna Martorell-Barcelona) demà divendres 18-O

INFORMACIÓ URGENT!
Bus des de Falset a la Marxa per la llibertat (columna Martorell-Barcelona) demà divenvdres 18-O. Informació per a les persones que han reservat plaça.

La convocatòria ha tingut una acceptació extraordinària. Hi ha 300 persones apuntades!

CONFIRMACIÓ DE PLACES. Totes les reserves fetes tenen plaça de bus assignada. (En el moment de la reserva, l’aplicació retornava una pantalla de resposta amb la frase «Reserva feta!» i enviava una còpia de la reserva a l’adreça electrònica comunicada.)

Amb tot, hem confirmat les places per correu electrònic aquesta mateixa tarda (si no ho heu vist, mireu el correu brossa!). Demà a la parada hi trobareu les llistes de cada autocar per ordre alfabètic.

HORA I LLOC DE SORTIDA
Se sortirà a les 8.00 h de davant de la Cooperativa de Falset. Cal ser-hi a les 7.40 h

PARADES
Es farà una parada a la gasolinera de les Borges per recollir la gent del Priorat Nord que ho han demanat al formulari. Cal ser allà a les 8.15 h.

CONNEXIÓ AMB LA MARXA
L’autobús ens portarà a un punt del trajecte (probablement Sant Vicenç dels Horts) i allà esperarem que arribi la marxa, que haurà sortit de Martorell a les 7.15 h, per incorporar-nos-hi. Després, caminarem fins a Barcelona (aprox. 17 km)

ARRIBADA A BARCELONA I MANIFESTACIÓ
Totes les columnes arribaran a Barcelona al migdia. A les 17 h assistirem a la manifestació convocada als Jardinets de Gràcia.

TORNADA
Sortirem de Barcelona a les 20.00 h, des de la confluència de l’Avinguda Josep Tarradellas amb el carrer Entença. Està a mitja hora del passeig de Gràcia a peu, però facilita la sortida dels autocars de Barcelona. Estacións de metro: Entença línia blava.
PREU
El preu és de 10 euros. (Per error, hem publicitat 5 euros però 10 euros és el preu de cost mínim per cobrir despeses, sense comptar el treball voluntari. Si podeu, pagueu el preu de cost mínim.)
ATENCIÓ!
Demà és dia de vaga general. Pot ser que algunes previsions d’horari i altres no es compleixin. Comprenguem la situació. No és un dia per a les certeses. Porteu aigua, menjar, calçat, roba i barret adequats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s