La repressió no s’atura, naltros tampoc

El passat dia 22 de desembre, dins del marc de mobilització convocada per Tsunami democràtic a Barcelona, un destacat militant independentista de la comarca fou ferit per un antiavalots dels Mossos d’Esquadra.

La ferida va comportar el trencament de la ròtula del nostre company, que va estar immobilitzat durant molts dies. N‘esperem una total recuperació.

Des del moviment independentista del Priorat volem denunciar una vegada més la repressió vers l’independentisme dels cossos policials i concretament dels mossos d’esquadra, aquests sota la direcció política impresentable del conseller d’Interior que inexplicablement continua en el seu càrrec. Ens comprometem a fer el possible perquè aquests fets no es tornin a produir. També refermem la col·laboració amb les entitats de lluita contra la repressió que tanta i tan bona feina estan fent.

En moments convulsos, en moments de desorientació, no podem perdre ni un minut en la desesperació, la rendició o bé el sentiment de derrota. És per tot això que demanem la col·laboració i la participació en els propers actes que es convoquin a la comarca de denúncia de la repressió i defensa dels drets i llibertats.

Per la llibertat del nostre poble, per la independència, seguim!

Esquerra Independentista del Priorat i Assemblea Nacional Catalana del Priorat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s