1MilióDeMascaretes! La resposta del Priorat a la proposta de l’Assemblea

Avui s’ha començat a distribuir pels pobles del Priorat el material per fer 500 mascaretes d’ús no sanitari que han de servir per proveir les persones que en necessitin. L’oferiment de l’Assemblea ha tingut resposta en 14 pobles de la comarca. S’hi han implicat els seus ajuntaments i un total de 32 cosidores, encara que algunes ho fan en representació d’un col·lectiu més ampli que arriba fins a una seixantena de persones.

La previsió és que en pocs dies es pugui distribuir material per fer-ne un total de 2.500 unitats. Personal de les administracions locals es fa càrrec de la distribució del material i la recollida de les mascaretes a fi de garantir les condicions de seguretat higiènica. L’Assemblea ha facilitat informació sobre les condicions amb què s’ha de treballar per mitjà d’un vídeo tutorial (https://bit.ly/2yomhSW) i també d’un full d’instruccions (https://bit.ly/2X5Y2mM).

En principi les mascaretes ja fetes es posaran a disposició dels veïns en alguna botiga d’alimentació del poble, amb les mesures de protecció i garanties corresponents (vegeu PDF: https://bit.ly/2UT7pF8).

La campanya general compta amb la col·laboració de Tèxtils Rosdan i de la cadena Bonpreu on es pot adquirir un joc de material per fer dues mascaretes pel preu simbòlic d’un euro, destinat a la lluita contra la COVID-19.

Pel que fa les mascaretes del Priorat es distribuiran sense cap cost. (D’altra banda, tothom que vulgui col·laborar a ampliar els recursos econòmics dels nostres hospitals pot fer un donatiu https://bit.ly/2xYlGar)

Aquesta iniciativa se suma a la que altres col·lectius com ara Costureres del Priorat estan duent a terme en alguns pobles de la comarca, confeccionant material de protecció divers per evitar el contagi del coronavirus de la COVID-19.

Solidaritat i organització republicana!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s