Preparem-nos!

https://consellrepublica.cat/preparem-nos/
El Consell per la República constitueix l’Assemblea de Representants i presenta el document Preparem-nos!

PREPAREM-NOS!

EL MOVIMENT INDEPENDENTISTA HA DE RECUPERAR LA INICIATIVA

Cal reprendre el procés allà on el vam deixar el 27 d’octubre del 2017

– Les institucions han d’activar la declaració d’independència, i la societat s’ha de mobilitzar per defensar aquesta posició el temps que faci falta. Govern, Parlament i Ajuntaments han de desplegar els efectes de la declaració d’independència i s’han de constituir en institucions provisionals de la república.

– L’objectiu final és el reconeixement internacional de la república catalana i la seva incorporació, com a estat sobirà, a la comunitat internacional.

– Aquest objectiu és possible si es multiplica l’experiència de l’1 d’octubre, i es provoca un veritable Desbordament Democràtic, massiu i sostingut en el temps, que esdevingui insostenible per a l’Estat


Per a la represa d’aquest procés cal que el conjunt del moviment independentista assumeixi en la propera legislatura les fites següents:

1. Victòria a les eleccions catalanes en escons i en vots.

2. Constitució d’un govern independentista que tingui com a objectiu fer efectiva la república proclamada.

3. Posada en marxa d’iniciatives, públiques i privades, orientades a l’adquisició d’espais de sobirania.

4. Posada en marxa de l’estructura digital de la república, i dels serveis essencials que han de garantir el funcionament del país durant el període de transició.

5. La resposta de l’Estat a la proposta de negociar un referèndum d’autodeterminació. En cas afirmatiu, es privilegiarà sempre el referèndum acordat amb l’Estat.

6. Acció internacional orientada a l’establiment de relacions polítiques regulars amb estats i nacions sense estat, i al reconeixement ulterior de la república catalana.

7. Organització de tot el necessari per al Desbordament Democràtic com a eina d’impuls i de protecció de la república catalana. Un desbordament netament democràtic i no-violent, que acompanyi les institucions provisionals de la república en l’exercici de les seves funcions quan les fites anteriors s’hagin completat.

En l’assoliment d’aquests objectius i aquestes fites caldrà establir una aliança entre tots els actors del moviment, des d’on s’assignin els rols i les responsabilitats corresponents. En aquest sentit, el Consell per la República ha d’esdevenir l’Autoritat Nacional des d’on s’articuli aquesta aliança i des d’on s’assumeixi la direcció del moviment.

Descarrega’t el document PREPAREM-NOS en PDF

Facebook Twitter Instagram Youtube Fes un donatiu!

FAQs  |  Contacte
Avís legal  |   Política de privacitat  | Política de galetes

Consell per la República 
©2018-2020

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s