COMUNICAT DEL COMITÈ DE DEFENSA DE LA REPÚBLICA DEL PRIORAT

COMUNICAT DEL COMITÈ DE DEFENSA DE LA REPÚBLICA DEL PRIORAT

Dissabte 13 d’octubre de 2017, seixanta persones ens vam reunir en assemblea a Escaladei convocades per Priorat per la Independència – Assemblea Nacional Catalana. L’assemblea era oberta a qualsevol persona i organització que hi volgués assistir.

La convocatòria era per debatre i compartir punts de vista i posicions sobre:

1. L’anàlisi de la situació política actual després de la suspensió de la declaració d’independència.

2. Demanda d’informació i justificació en relació amb les decisions preses.

3. Organització i mobilització popular en defensa de la República.

 

Els assistents, veïns dels diversos pobles del Priorat i actius per la causa de la República Catalana, van manifestar lliurement les seves opinions i propostes sobre la situació política i sobre el paper que correspon a la ciutadania i a les organitzacions populars en aquest moment històric. I van acordar el següent:

 

  1. Exigir la declaració inequívoca de la independència de Catalunya i l’aixecament de la suspensió de la seva aplicació efectiva, un cop comprovada la nul·la disposició de l’estat espanyol a la mediació que s’oferia per negociar la resolució del conflicte.
  2. Comprometre’s a defensar la República Catalana, que el poble de Catalunya, de manera valenta davant l’agressió violenta i les intimidacions de les forces repressives de l’Estat espanyol, va refrendar inequívocament el passat diumenge 1 d’octubre.
  3. Constituir al Priorat un comitè amb participació de tots els agents implicats amb l’objectiu que la mobilització en defensa de la República es faci de manera unitària i coordinada, i a tots els nivells, des dels pobles i barris fins al conjunt de Catalunya.

Escaladei, Priorat, 13 d’octubre de 2017

 

2 comments

    1. De moment és un comité de coordinació de les mobilitzacions en defensa de la República al Priorat amb participació d’un representant de cada organització.En el futur pot ser una altra cosa. Continua connectat per les xarxes.

Deixa un comentari